BEMUTATKOZÁS

TISZTELETTEL ÜDVÖZLÖM BLOGOLDALAMON!

Nagyné Perjési Anikó vagyok. A 2. számú választókerületben élek 23 esztendeje férjemmel és három gyermekemmel. Iskolai végzettségem: okleveles építészmérnök, városfejlesztő-városgazdálkodási és tervező szakmérnök. Az életemnek része a folyamatos tanulás, hiszen szakmámban állandóan naprakész információkkal kell rendelkezni. Az elmúlt két évben cégvezetési és marketing ismereteimet fejlesztettem.
Férjemmel 13 éve hoztuk létre vállalkozásunkat. Az Insula Bau Kft. építőipari tervezéssel, kivitelezéssel, épületenergetikával, teljeskörű környezetvédelmi szolgáltatással és idegenforgalommal foglalkozik. Hivatásomból eredően kreativításomat, városfejlesztési ismereteimet tudom az Ön és kedves Családja számára felajánlani.

2011. január 9., vasárnap

Kedves Olvasó!

A 2. számú választókerületben független jelöltként indulok. Számomra fontos a független szó! Szeretném munkámból teljes mértékben kizárni a politikát, hiszen egy képviselőnek elsősorban a választókerületéért, a városáért kell megfelelő szakmai tudással, kompromisszumkészséggel felelős döntéseket hozni.
     Szeretném megköszönni, hogy olyan sokan megtiszteltek ajánlószelvényükkel. Köszönöm, hogy a kiküldött kérdőívemet hasznos tanácsokkal ellátva kitöltötték, vagy szóban elmondták a kerületben megoldandó feladatokat.

A programomat a kitöltött kérdőív, az Önökkel történt beszélgetések és tapasztalataim alapján állítottam össze:

A 2. számú választókörzetben elérendő céljaink:   

-     Megkeresni a megoldást a szennyvízelvezetés problémájára.
-    A meglévő csapadékvíz elvezető rendszer folyamatos tisztítása, ill. a még felújítandó részek elkészítésének sürgetése.
-      Járdák építése, felújítása.
-      A mellékutcákban a közvilágítás javítása.
-      A meglévő utak, kerékpárutak folyamatos karbantartása.

A városban elérendő céljaim:

Oktatás: Vallom, hogy „kiművelt emberfők” nélkül nincs lehetőség fejlődésre. Ezért nagyon fontos, hogy megteremtsük iskoláinkban a magas színvonalú oktatás-nevelés személyi, tárgyi és infrastrukturális feltételeit!
Egészségügy:
A háziorvosi gondok megoldása, fiatal orvosok letelepedésének segítése. Az egészségház működési feltételeinek folyamatos fejlesztése, hogy Önök színvonalas ellátást kaphassanak.
      Városfejlesztés:
Gyomaendrőd jövőképének kialakítása, ehhez hosszú-, közép- és rövidtávú fejlesztési terv kidolgozása. Gyomaendrődöt olyan várossá fejleszteni, ahova érdemes befektetni, munkahelyeket teremteni.  A tervhez kapcsolódó pályázati lehetőségek minél jobb kihasználása.
Körösök:
A holtágak rehabilitációjának folytatása. A Fűzfás-zugban a kajak-kenu sportág számára megfelelő feltételek kialakítása, melyhez eddigi segítségem mellett, megválasztásom esetén felajánlom egy éves tiszteletdíjam 50%-át. A folyón kikötő építésének a támogatása, a víziturizmus fellendítése érdekében.
Szabadidős és versenysportok:
Városunkban biztosítani kell, hogy az itt lakók és az idelátogatók szabadidejüket sportolással is eltölthessék.
Közművelődés:
Gyomaendrőd hírnevét öregbítő helyi, országos hírű amatőr csoportok és művészek támogatása, melyhez megválasztásom esetén felajánlom egy éves tiszteletdíjam 50%-át.
Idegenforgalom:
Idegenforgalmi koncepció felülvizsgálata, valós helyzet alapján újratervezése helyi vállalkozók,  szállásadók, szakemberek bevonásával. Minimum egy éves marketing terv kidolgozása, folyamatos karbantartással.
Hulladékkezelés:
Zöld udvarok kialakítása a város területén. A biológiailag lebomló, komposztálható hulladék ingyenes átvétele, komposzt vásárlási lehetőség megteremtése a regionális Hulladékkezelőműnél.
A kukaürítések valós száma után történő fizetés.
Helyi vállalkozások:
Törvényes keretek között a gyomaendrődi vállalkozások helyi munkához segítése.
     

1 megjegyzés:

  1. Kedves Képviselőjelölt Asszony!
    Örömmel olvastam a második levelét. Ön az első olyan képviselőjelölt,aki ilyen mindent átfogó, reális célkitűzésekkel teli programot állított össze, amelyben tényleg visszaköszön az amiről beszélgettünk. Sok sikert és további kitartást kívánunk. A blogot jó ötletnek tartom. Tényleg egy forummá válhat.

    VálaszTörlés